«Його треба зрозуміти», – луцький перевізник про водія маршрутки №19, який висадив матір з дитиною

«Його треба зрозуміти», – луцький перевізник про водія маршрутки №19, який висадив матір з дитиною

Луцький перевізник Богдан Федік, який здійснює перевезення за маршрутом №19, прокоментував скандал зі своїм водієм. Він каже, що той вчинив правильно, коли висадив матір з дитиною на передостанній зупинці і відмовився їхати далі. Таким є його маршрут. Різні «дев'ятнадцятки» мають різні маршрути. 

Про це перевізник розповів у коментарі ІА «Конкурент»

За його словами, на маршруті №19 працює п'ять автобусів. Два з них доїжджають до села Сапогове, а три автобуси – ні. Вони розвертаються на передостанній зупинці на вулиці Соборності.

«Автобуси відмічені: на тих, що їдуть до села, висить табличка «Сапогове» попереду на лобовому склі і збоку біля вхідних дверей. Друге – є вайбер-група в селі Прилуцькому і Сапоговому, де чітко вказано графік і які автобуси заїжджають на Сапогів, а які ні. Вказані також номери автобусів. А отже, можна чітко відслідкувати по карті і сісти в місті на саме той автобус, який їде до Сапогова. Такий графік є чітко затверджений», – пояснює перевізник.

Богдан Федік нарікає на те, що дорога в селі Сапогове дуже погана. 

«Там немає дороги взагалі. Зараз стоїть питання про те, чи ми взагалі будемо їздити до села Сапогова. Ми єдиний маршрут міста Луцька, який їздить по бездоріжжю», – зазначив перевізник. 

На його думку, відмовившись їхати до Сапогова, водій не зробив нічого поганого. 

«Те, що, можливо, він щось там сказав людині грубо, – це таке, треба виясняти. Але водія треба теж зрозуміти. Бо зараз така ситуація: стоячих особливо брати не можна, вони беруть на свій страх і ризик, постійно говорять людям не заходити, а люди цього не розуміють. Можливо, за цілий день він роздратувався і сказав щось пасажирці у грубій формі. Але те, що він їздив згідно із графіком, – це правда», – каже перевізник. 

Він додає: була би там дорога – у село заїжджали би всі автобуси. У зв'язку з тим, що дороги нема, заїжджають тільки два автобуси раз на годину.

«Буде дорога – будемо їздити. Зараз там просто провалля», – каже Богдан Федік. 

Нагадаємо, ввечері у вівторок, 2 березня лучанка Ірина Костюк поскаржилася, що водій  маршрутки №19 відмовився везти її з дитиною до кінцевої зупинки, висадив їх, розвернувся і поїхав.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дистанційна освіта: топ 3 письмові столи для навчання онлайн
Наступна новина У Луцьку хочуть відкрити автобусний маршрут, який сполучатиме Рованці і «Адреналін Сіті»
Останні новини
Схожі новини