Дітей-сиріт із приєднаних сіл Луцької громади включили до списку на позачергове отримання житла

Дітей-сиріт із приєднаних сіл Луцької громади включили до списку на позачергове отримання житла
Фото ілюстративне

Майже 30 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, включили до списку при виконавчому комітеті Луцької міської ради як осіб, які мають право на позачергове отримання житла.

Про це стало відомо 15 липня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, – пише ІА «Волинські новини».

Виконувач обов’язків керівника відділу з обліку та розподілу житла департаменту житлово-комунального господарства Володимир Пунтус пояснив необхідність прийняття цього проєкту рішення.

«У зв’язку з приєднанням сільських рад до Луцької міської ради старости передали квартирні справи осіб, які перебували на квартирному обліку за місцем проживання в приєднаних селах. Є потреба включити цих громадян на квартирний облік при виконавчому комітеті Луцької міської ради», – сказав він.

У список осіб, які мають право на позачергове отримання житла, включили 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Читати також: У Луцькій райраді презентували технологію будівництва еко-будинків


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі трапилася аварія на переході
Наступна новина Волинянин виборов «срібло» на чемпіонаті серед юніорів у каное
Останні новини
Схожі новини