Луцька громада виграла грант на суму 213 тисяч євро

Луцька громада виграла грант на суму 213 тисяч євро

Луцька громада у співпраці з краєм Ліппе (Німеччина), виграла черговий грант на суму 213 тисяч євро.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Цього разу на розвиток освітнього середовища громади, зокрема фізики, хімії, біології, робототехніки, інноваційних технологій, фото та відео і шиття й вишивання.

Проєкт «Розвиваємо STEM-освіту разом: інноваційне навчання в Ліппе та Луцьку» мають реалізовувати до 1 березня 2026 року. Донором виступив Уряд ФРН через Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку (BMZ).

В рамках його виконання заплановані: облаштування приміщень для проведення занять для учнів закладів середньої освіти Луцької МТГ; створення відеоролика проєкту «до і після», розробка інтернет сторінки СТЕМ-центру, закупівля промоційних матеріалів. Також будуть проведені змагання, конкурси та вікторини, які демонструватимуть досягнення школярів у напрямку розвитку СТЕМ освіти.

Школярі-переможці підсумкового конкурсу «СТЕМ освіта» поїдуть до Краю Ліппе (15 учасників, тривалість 4 дні). Окрім цього, планується поїздка вчителів шкіл Луцька до Краю Ліппе з метою обміну досвідом у сфері розвитку СТЕМ освіти (12 учасників, тривалість 3 дні).

Бюджет проєкту розрахований на 249 346,00 євро, тоді як грантові кошти складатимуть 213 246,00 євро.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рятувальники допомогли лучанці, котрій стало зле у квартирі
Наступна новина На Волині молодик проник у будинок та вбив власника: що відомо
Останні новини
Схожі новини