Діти воїнів із Волині відпочиватимуть у таборі

Діти воїнів із Волині відпочиватимуть у таборі

Дітей волинських захисників відправили на відпочинок.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Три десятки дітей з Любешівської та Рожищенської громад, чиї батьки та дідусі вже який місяць боронять країну від жорстокого загарбника, проведуть незабутній тиждень на Закарпатті. У літньому таборі на дітей чекає не лише оздоровлення, а й дуже різноманітне та пізнавальне дозвілля.

Відпочинок для дітей воїнів, а також доїзд і безпечний супровід організував благодійний фонд «Добра справа» у взаємодії з Волиньрадою. Тож рідні можуть не хвилюватися, запевнив Григорій Недопад, бо для подорожі передбачили найменші дрібниці. Та найголовніше, що дітвора зможе хоч не надовго відволіктися від тривожного очікування звісток із фронту.

Читайте також: На всіх фронтах захищати країну: як працює один з найбільших волонтерських центрів у Луцьку

«Я бажаю вам добре відпочити, весело провести час, набратися сил, емоцій, нових вражень, щоб вистачило на увесь навчальний рік», – звернувся голова облради до дітей з напутнім словом, а також подякував благодійникам за ініціативу.

Очільник благодійного фонду «Добра справа» Юрій Слива розповів, що табір відпочинку розташований у мальовничій місцині, на території є великий басейн та усілякі ігрові зони, передбачене п’ятиразове харчування. «Тому гарної вам погоди, смачної їжі, теплої водички і веселих забав», – висловив побажання фундатор.

Читайте також: У Луцьку діти поставили виставу про волонтерство


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Частина Луцька буде без гарячої води: перелік вулиць
Наступна новина Воєнний стан продовжили на три місяці
Останні новини
Схожі новини