Дитина посиділа в інтернеті на 200 тисяч гривень

Дитина посиділа в інтернеті на 200 тисяч гривень
Фото - independent.co.uk

Сім'я Маценович з Білорусі отримала рахунок на шокуючу суму в 15 000 білоруських рублів (близько 200 тисяч гривень) – це результат посиденьок свого сина в інтернеті.

Про це повідомляє TJournal.

6-річного сина батьки відправили на екскурсію автобусом в Болгарію разом з групою дітей. Під час поїздки дитина проїхала Україну, Румунію і Болгарію, і весь цей час вона сиділа в інтернеті в роумінгу, паралельно роздаючи Wi-Fi з'єднання 15 дітям в автобусі.

В інтернеті діти дивилися YouTube і грали в онлайн ігри, не знаючи про те, що кожен завантажений мегабайт коштував великих грошей.

Оскільки SIM-карта була зареєстрована на батька, незабаром йому прийшов величезний рахунок за користування мобільним інтернетом у роумінгу.

«Наша сім'я небагата, дитину відправили на відпочинок на останні гроші. Для нас це непідйомна сума. Загальний дохід сім'ї становить 1000 білоруських рублів на місяць (13 200 гривень). А сума в 15 000 (198 тисяч гривень) – це просто катастрофа», – прокоментував батько хлопчика Валерій Маценович.

Батьки хлопчика зв'язалися з МТС і попросили допомогти, однак поки що їх питання розглядається і точного рішення їм не кажуть.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку батьки просять заборонити збір готівки в школах і дитсадках
Наступна новина Остання дорога загиблого бійця та спір на 200 доларів: ТОП-5 за вихідні
Останні новини
Схожі новини