Дівчаче поповнення. Як «Замок Любарта» зібрав у Луцьку аншлаг з новою командою. ФОТОРЕПОРТАЖ

Дівчаче поповнення. Як «Замок Любарта» зібрав у Луцьку аншлаг з новою командою. ФОТОРЕПОРТАЖ
Акторка Ірина Гатун та комік Назар Пащук

«Зараз дуже багато людей в залі, шалена енергетика. Якщо закрити очі і загадати бажання, воно обов’язково збудеться. Давайте ви загадаєте, а я спробую їх відгадати. От дивіться, жіночка в п’ятому ряду загадала вийти заміж за Олега Винника. Давайте бути реалістами – максимум Степан Гіга», - з такими словами лідер команди гумористів «Замок Любарта» Назар Пащук розпочав концерт у луцькому Палаці культури.

Як згодом пожартували товариші по сцені, Назар хитро продавав квитки на власний день народження ще за три місяці до нього. І продав немало – гумористам вдалось зібрати аж два повні зали у луцькому Палаці культури.

Презентацію нової команди «Замок Любарта» відклав «на десерт». Натомість почали традиційно – на сцену вийшли Назар Пащук, Роман Копитко та Володимир Тишкун, які нещодавно разом скинули 72 кілограми зайвої ваги, а також Дмитро Веремчук в образі «гопника».

Відсутність колишнього фронтмена, голови села Червоні Пузички Михайла Івановича хлопці пояснили просто:

– СБУ приїхало з обшуками, він жер бухгалтерію і вдавився.

– Так в нього ж всі документи на комп’ютері були!

– Прикінь, пацан жосткім диском вдавився!

Розігрівали публіку класичними жартами

про політиків: «Мужчина в шостому ряду загадав, щоб президентом став Олег Ляшко. Добре, що я це сказав вголос і бажання не збудеться»,

про Луцьк: «В нашій команді тепер, як в Луцьку з мером. Нам би хоч когось»,

про весілля: «Дуже часто ми з хлопцями проводимо весілля і ось буквально нещодавно один гість говорив саме такий тост: «Шановні гості, в далеке плавання під назвою «Життя» відправляється два кораблі: Едік і Алінка. І не дивлячись на те, що Едік уже плавав по інших морях, а у Алінки є маленький катамаранчик Максімка, ми бажаємо молодятам терпіння і наснаги, бо незабаром з далекого плавання повертається бивший Алінки, тяжкий ракетоносець Валєра»

Назара Пащука з народженням сина вітали креативно. «Ми вирішили здійснити твою мрію. Ти ж хотів машину на українських номерах. Ось вона, вже розмитнена», - сказали хлопці і витягнули іграшковий автомобіль.

Нові «Бивші»

Потому «Замок Любарта» презентував новий проект «Бивші». Вперше в команді з’явились дівчата: Ірина Громадська та Ірина Гатун.

«Кастинг був доволі масштабним. Ми переглянули багато дівчат з Луцька, але, на жаль, не вдалось знайти акторок тут. Команда «Замок Любарта» існувала 8 років, перш ніж дійти до телевізора. Такий же або, можливо, трохи менший шлях довелось би пройти людям, які ніколи не стояли на сцені. Тому ми вирішили взяти в команду людей, які були задіяні в телепроекті «Країна У», - розповів лідер команди Назар Пащук.

Ірина Громадська грає красуню Оксану, яка зустрічалась з усіма хлопцями з «Замку Любарта», а Ірина Гатун – її «некрасиву» подружку.

«Ці четверо для мене, як старі джинси. Ну вже нібито й непотрібні, але хто знає, може, треба буде в ліс їхати», - розповіла Оксана про своїх «колишніх».

«Друзі, саме такою компанією ми старатимемось повернути свою колишню. Колишню, з якою розійшлись два роки тому – «Лігу сміху». І тепер вона від нас нікуди не дінеться», – сказали гумористи під бурхливі оплески.

Як запевняють гумористи «Бивших», у новому складі вони планують спершу взяти участь в Одеській регіональній «Лізі сміху», а через рік – у телевізійному проекті.

Текст і фото: Віта Сахнік (Перший)

Концерт «Замку Любарта»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій «Ласці» тваринам під шкіру вживлюватимуть чіпи
Наступна новина Вистава і фото з Дідом Морозом: як маленькі волиняни розважались на святі новорічної ялинки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини