Вистава і фото з Дідом Морозом: як маленькі волиняни розважались на святі новорічної ялинки. ФОТО

Вистава і фото з Дідом Морозом: як маленькі волиняни розважались на святі новорічної ялинки. ФОТО
У святі взяли участь 600 дітей. Фото - Фейсбук

У Луцьку відбулось свято Обласної новорічної ялинки для дітей.

На ньому побували близько 600 дітей з різних районів, міст та ОТГ Волинської області, розповів голова Волинської ОДА Олександр Савченко на сторінці у Фейсбук.

Свято відбулось у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка 4 січня. 

Для участі у заході запросили дітей соціально-вразливих категорій. Зокрема, були присутні діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, з інвалідністю, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, діти загиблих військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, загиблих шахтарів, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей та ті, які залишилися без догляду.

Учасники свята подивились новорічну виставу, пофотографуватися з Дідом Морозом та Снігуркою, ліпили з глини. Також усіх охочим зробили яскравий аква-грим. Окрім того, усі діти отримали новорічні подарунки.

Свято Обласної новорічної ялинки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дівчаче поповнення. Як «Замок Любарта» зібрав у Луцьку аншлаг з новою командою. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина У Луцьку - затор через аварію
Останні новини
Схожі новини