ДКП «Луцьктепло» погрожує залишити місто без тепла

ДКП «Луцьктепло» погрожує залишити місто без тепла

У Луцьку міська і обласна влада виступила перед представниками Луцьктепла, розказуючи скільки всього вони зробили для колективу і як допомагають вивести підприємство з боргів, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Ігор Поліщук пообіцяв що міська влада знову виділить кошти Луцьктеплу. А заступник голови ОДА Сергій Кошарук запевнив, що потрібно сісти за стіл переговорів і вирішити це питання на місцях, а не в Київських кабінетах. Проте колектив не хотів слухати чиновників.

Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» через суд заблокувало ТОВ «Тепелен». І вже попри рішення Господарського суду Рівненської області, і досі не розблокувало. Більше того, нещодавно із рахунків списали ще 3 мільйони гривень, які планували використати на заробітну плату працівникам. Тому до слова запросили директора ТОВ «Тепелен» Богдана Денисюка, який розказав який він бачить вихід з ситуації аби Луцьктепло погасили борг в 28 млн.грн.

Врешті, після довгих суперечок і обговорень колектив Луцьктепла заявили, що якщо їхні вимоги не почують, вони після різдвяних свят відключать лучанам тепло.

Більше – дивіться у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині сталася смертельна ДТП. ФОТО
Наступна новина В Китаї, на замороженому озері, проходить щорічний зимовий фестиваль рибалок. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини