Для бізнесу впроваджують нові можливості Електронного кабінету

Для бізнесу впроваджують нові можливості Електронного кабінету

Держафна фіскальна служба інформує, що пртягом року можливості Електронного кабінету було розширено вдвічі шляхом впровадження нових сервісів, зокрема, доступу до даних Єдиного реєстру податкових накладних, отримання довідки про відсутність заборгованості.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Найпопулярніший сервіс – Електронний кабінет платника – на  сьогодні забезпечує 95% послуг для більшості категорій платників податків. Майже 100% активних платників використовують кабінет та отримують сервіси та послуги фіскальної служби он-лайну його приватній частині в електронному вигляді

Удосконалено і діючі послуги, такі як подання звітності, сервіси систем електронного адміністрування, доступ до реєстраційних та облікових даних та інші.

Загалом завдяки саме Електронному кабінету платника  забезпечено електронну взаємодію з контролюючими органами, надано можливість платникам отримувати значну кількість послуг (частина з яких надається без ідентифікації користувача), не відвідуючи  центрів обслуговування платників, створювати та надсилати електронні документи, отримувати в режимі реального часу цілодобовий доступ до інформації з реєстрів та електронних систем без створення та направлення окремих запитів. 

Такий сучасний формат взаємодії  значно економить час для реалізації платниками своїх прав та обов’язків згідно з нормами чинного законодавства.

ГУ ДФС у Волинській області звертаються до представників малого бізнесу з проханням активніше впроваджувати в свою діяльність сучасні електронні сервіси. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Постійні покупці Там Таму вирушили новорічний тур до Лапландії
Наступна новина Волинські митники вилучили велику партію контрабандних сигарет
Останні новини
Схожі новини