Для іноземців, які в'їжджають в Україну, запровадили обов'язковий негативний ПЛР-тест

Для іноземців, які в'їжджають в Україну, запровадили обов'язковий негативний ПЛР-тест

Кабінет Міністрів запровадив обов’язкову наявність негативного ПЛР-тесту на коронавірус, зробленого не пізніше ніж за 72 години для  іноземців при в’їзді в Україну.

Про це йдеться у постанові уряду від 22 березня, також про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, пише Українська правда.

«Урядом внесено зміни в порядок перетину державного кордону України, зокрема іноземці можуть перентинати його за наявності поліса страхування, а також ПЛР-тесту, зробленого не пізніше ніж за 72 години.

Крім того, унормовано пункт, коли співробітники Держприкордонслужби мають право перевіряти в осіб, які підпадають під самоізоляцію, встановлення додатку «Дій вдома», – зазначив Демченко.

Згідно з постановою уряду, громадяни України, які повертаються додому з-за кордону, мають піти на самоізоляцію на 14 днів, незалежно від того, в якій зоні знаходиться країна, звідки вони в’їжджають. Від самоізоляції звільняються українці, які мають на руках негативний ПЛР-тест на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 48 годин.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: найбільше нових заражень – у Луцьку та Ковельському районі
Наступна новина Інкубаційний період 3 дні і тяжкий перебіг. Степанов назвав ознаки «британського» штаму коронавірусу
Останні новини
Схожі новини