Для Луцька можуть не купити нові тролейбуси до кінця року

Для Луцька можуть не купити нові тролейбуси до кінця року
Фото ілюстративне

Для Луцька можуть не встигнути купити нові тролейбуси до кінця року.

Про це йшлося у понеділок, 25 листопада, під час засідання «бюджетної» комісії Луцькради, повідомляє ІА ВолиньPost

Проект «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька» є частиною спільного проекту уряду України та Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт України».

Загальна вартість проекту для міста Луцька становить приблизно 5,8 млн євро, з яких кредитні кошти Європейського інвестиційного банку становлять понад 4,9 мільйона євро.

Проект складається із двох частин: придбання 30 тролейбусів та інфраструктурного компоненту, що передбачає будівництво тролейбусної контактної мережі на вулицях Окружній та Станіславського в Луцьку, деякі інші покращення тролейбусних ліній.

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль повідомив, що Луцьк готовий до отримання авансового платежу від Європейського інвестиційного банку, адже виконав необхідні процедури. Утім за умовами фінансової установи такі ж кроки мають зробити й інші міста, зокрема Харків та Дніпро.

«Нам варто чекати ще один тиждень. Якщо до цих пір не проплатять, то навряд чи цьогоріч кошти прийдуть. На жаль, ми залежимо від інших міст», – констатував він.

Нагадаємо, про закупівлю 30 нових тролейбусів для Луцька стало відомо ще у лютому 2019-го.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Російська «МТС» продає «Vodafone Україна» і йде з ринку
Наступна новина Вісім вихідних. Як перенесуть робочі дні на новорічно-різдвяні свята
Останні новини
Схожі новини