Для Луцька розробили туристичний мобільний додаток

Для Луцька розробили туристичний мобільний додаток

Стрімкий вік цифрових технологій привчив нас отримувати необхідну інформацію миттєво, де б ми не були.

У цьому нам допомагають мобільні гаджети – комп’ютери, планшети і смартфони, які супроводжують нас на роботі, вдома, у подорожах і на відпочинку, – йдеться в повідомленні управління туризму та промоції Луцької міської ради.

Для того, аби перебування туристів у Луцьку було комфортнішим, а життя лучан цікавішим – працює туристичний мобільний додаток «Луцьк. Мобільний додаток нашого міста», який функціонує на платформах Android та iOS. У ньому вся необхідна туристам, а часто і лучанам, інформація, доступна українською, англійською і польською мовами.

Тут зібрано і зручно структуровано масу корисних даних про історію Луцька, його архітектуру, культуру, музеї, цікаві заходи, що незабаром відбудуться у нашому місті, а ще:

інтерактивна мапа міста, каталог закладів проживання (готелі, мотелі і хостели) і харчування (ресторани, кафе, бари, кондитерські і кав’ярні).

Завантажити мобільний додаток на телефон можна за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xotel.lutsk

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Розчистили частину річки: у Луцьку відновлюють судноплавство. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку біля одного з будинків автомобілі їздять тротуаром
Наступна новина Волинські музиканти презентували авторську пісню. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини