Для патрулювання автодоріг залучать додатково понад півсотні екіпажів

Для патрулювання автодоріг залучать додатково понад півсотні екіпажів

Задля підвищення рівня безпеки на дорогах додатково вийдуть на патрулювання 54 екіпажі патрульної поліції та 114 груп реагування. Щодобово на дорогах країни нестимуть службу 540 нарядів поліції.

Про це сьогодні говорили на нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, – повідомляє заступник директора Департаменту комунікації у Національній поліції України Ольга Атаманова.

За три дні посилених привентивних заходів поліцейські встановили 3-ох водіїв маршруток, які керували автівкою з пасажирами у нетверезому стані.

«Тобто під час виходу на маршрут медичний огляд водія здійснювався формально або зовсім не проводився. Відтак ми і далі будемо посилювати превентивні заходи щодо забезпечення безпеки», – сказав Олександр Фацевич.

Щодо розслідувань ДТП, які мали місце 20-го липня. Перший заступник Голови Нацполіції повідомив, що розслідування перебуває на контролі Головного слідчого управління.

«На сьогодні в указаних провадженнях проводиться ряд експертиз. Трьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід», – зазначив В’ячеслав Аброськін.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через Волинську митницю везуть все більше контрабанди
Наступна новина Скільки грошей за півроку спрямували до держбюджету волинські лісники
Останні новини
Схожі новини