До 2030 року пасажиропотік через аеропорти України зросте вдвічі

До 2030 року пасажиропотік через аеропорти України зросте вдвічі

Зростання частки пасажирів припаде саме на лоукостери.

Передбачається, що кількість пасажирів до 2030 року зросте до 71,2 млн осіб, інформує mind.ua.  Таку інформацію надав Кабінет міністрів. 

Так, зросте частка саме тих пасажирів, які користуються авіакомпаніями лоу-кост – до 35% від загального обсягу. Мінімальна вартість квитка зменшиться до 25-30 євро.

Мінінфраструктури сподіваються, що мережа внутрішніх маршрутів збільшиться втричі, міжнародних – вдвічі, а також, що з’явиться можливість залучати авіаційний транзитний вантажопотік через столичні і регіональні аеропорти України.

У 2017 році уаїнський ринок пасажирських і вантажних авіаперевезень обслуговували 32 вітчизняні авіакомпанії, якими виконали 93 000 комерційних рейсів, що на 17% більше, ніж у 2016 році.

Згідно зі статистикою Державної авіаційної служби України, кількість пасажирів, перевезених вітчизняними компаніями, збільшилася на 27,5% – до 10 555 млн осіб.

Фото: ілюстративне, джерело: stroyobzor.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що готують на Великдень: ТОП-6 традиційних страв
Наступна новина На Волині у кількох їдальнях шкіл та дитсадків виявили неякісні продукти
Останні новини
Схожі новини