До дня медичної сестри. У Луцькій міській лікарні розповіли про своїх медпрацівників

До дня медичної сестри. У Луцькій міській лікарні розповіли про своїх медпрацівників

До дня медичної сестри, у Луцькій міській лікарні розповіли про медпрацівників, які щодня піклуються про пацієнтів. У 14 операційних залах нині працюють 22 медсестри. Наймолодшій –  22 роки, найстаршій понад 70. У минулому році хірурги виконали більше 8,5 тисяч операцій. Їм допомагали і забезпечували надійних тил медичні сестри лікарні.

Про це розповіли на сторінці Луцької міської клінічної лікарні.

«Операційна сестра - це універсальний спеціаліст, який володіє великим багажем знань з різних галузей медицини, починаючи від норм обробки операційного матеріалу, контролю над дотриманням асептичних вимог і закінчуючи фізіологією та анатомією», - розповідає старша медична сестра операційного блоку Людмила Павшук.

«Я всіх люблю. Я дорожу ними. Вони - найкращі. Таких як в нас немає в жодному відділенні. Я рада бачити усмішки моїх дівчат. Я надзвичайно ціную тих, хто віддав роботі тут майже все своє життя. Ми пам"ятаємо і бережемо свою історію», - додає Людмила Павшук, показуючи альбом із літописом операційного блоку.

Колектив з теплом згадує свого попереднього керівника Галину Григорівну Карголь, яка працювала старшою медичною сестрою з 1980 по 2012 рік.

52 роки працює операційною сестрою Галина Костянтинівна Величко. В оперблоці лікарні - з моменту відкриття. 

З грудня 1980 року трудиться в оперблоці Тетяна Миронівна Самарчук - професіонал своєї справи. Має унікальну пам"ять: все знає і до дрібниць пам"ятає, кажуть колеги.

Також, понад 30 років стажу у Тетяни Іонівни Німеровської і Любові Станіславівни Зуєнко, Ганни Павлівни Павлюк, Надіїї Зіновіївни Денисюк, висококласних спеціалістів, хороших позитивних людей, яких надзвичайно любить і поважає молодь.

Не відстає від усіх Юлія Когут, у якої лише 3 роки операційного стажу. Відповідальна, старанна, вчиться і розвивається.

"Ми всі вступили на професійний шлях в операційній, і залишаємося вірними своїй професії. Щодня поспішаємо на свої робочі місця, щоб виконувати важливу і відповідальну роботу, в центрі якої життя і здоров'я людини. Наші знання, чуйність, здатність до високої концентрації уваги, фізична і емоційна витривалість потрібні кожному пацієнтові. Тому, я бажаю всім своїм колегам: медичним сестрам і молодшим медичним сестрам, адже ми робимо одну спільну справу, міцного здоров'я, професійних успіхів, благополуччя, оптимізму, досягнення всіх поставлених цілей", - зичить старша медична сестра операційного блоку Людмила Павшук.

Читайте також: 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський коледж потребує ремонту. Актову залу опечатали
Наступна новина На яких автошляхах Волині досі обмежено рух через негоду. Перелік
Останні новини
Схожі новини