До Луцька приїде експертка з гендеру національного рівня

До Луцька приїде експертка з гендеру національного рівня

У п’ятницю, 14 вересня, до Луцька із відкритою лекцією завітає науковиця та антрополог, фіміністка та експертка із гендеру Оксана Кісь.

Вона виступить із rрунтовною розповіддю про cексизм у рекламі на базі факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у рамках проекту громадської організації «Альтернативна журналістика», підтриманого Українським жіночим фондом.

Оксана Кісь чи не вперше відвідає Луцьк та детально розповість майбутнім журналістам та усім охочим слухачам про те, як виявляти сексизм у рекламі. Доведе, що він існує та пояснить, як уникати цього у журналістській професійній діяльності.

Лекція відбудеться в аудиторії № 101 факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки о 12:00 у п’ятницю, 14 вересня.

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Довідково: Оксана Романівна Кісь (нар. 11 січня 1970, Львів) - українська науковиця, історик і антрополог, феміністка, докторка історичних наук, старша наукова співробітниця Інституту народознавства НАН України, президентка Української асоціації дослідників жіночої історіїї, голова Львівської міської громадської організації Науково-дослідний Центр «Жінка і суспільство», соціальна активістка, експертка Гендерної експертної платформи ГІАЦ «КРОНА».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зацвіли безлисті каштани
Наступна новина Українська стрічка «Штангіст» візьме участь у конкурсі міжнародного кінофестивалю
Останні новини
Схожі новини