До Луцька приїдуть Володимир Гройсман та інвестори з Китаю, Нідерландів і Норвегії

До Луцька приїдуть Володимир Гройсман та інвестори з Китаю, Нідерландів і Норвегії
фото ілюстративне, джерело: Besplatka

До участі в інвестиційному бізнес-форумі у Луцьку 21 вересня зголосилися представники низки закордонних інвесторів та центральної влади.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 6 вересня, пишуть «Волинські Новини».

Читайте також: Відтепер мешканцям Волині доступна найвигідніша доставка замовлень з «Розетки»

Про інвестиційний бізнес-форум «Волинь-інвест 2018» поінформував виконувач обов’язків директора департаменту економіки та європейської інтеграції ОДА Андрій Ткачук. З його слів, попередньо участь у заході підтвердив прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Очікують інвесторів з Китаю, не лише надзвичайного та повноважного посла цієї країни, а й президента Українсько-китайської торгової асоціації, меморандум про співпрацю з якою планує підписати облдержадміністрація.

Широко залучатимуть нідерландську делегацію, представники якої раніше здійснювали дослідження Волині відповідно до вимог експорту та створювали каталог сільськогосподарських підприємств області англійською мовою. Участь підтвердив почесний консул Королівства Нідерланди у Львові.

Прибудуть також інвестори з Індонезії, Азербайджану та Ірану. Представники Ірану зацікавлені в розміщенні логістичних зернових комплексів, хочуть реалізовувати свою сільгосппродукцію.

Читайте також: Хода та куліш: у Луцькому «політесі» - посвята першокурсників. ФОТО

На запрошення відгукнулися і представники Норвегії. Представники торгової палати Норвегії мають пропозиції щодо енергоефективності та сонячної енергії.

Підтвердили участь у заході голова торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, перший заступник міністра аграрної політики Максим Мартинюк, який презентуватиме низку проектів, запланованих на 2019 рік. Відбудеться також презентація туристичного потенціалу Луцька. Під час сільськогосподарської панелі форуму йтиметься про заморожені ягоди та гриби. Презентуватимуть також успішні волинські підприємства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимир-Волинському блискавиця вивела з ладу світлофор
Наступна новина Муніципали закликають лучан не палити сухостій та листя
Останні новини
Схожі новини