До Луцька з’їдуться мери обласних центрів

До Луцька з’їдуться мери обласних центрів

Міський голова Львова Андрій Садовий,  Рівного – Володимир Хомко,  Тернополя – Сергій Надал,  Сум – Олександр Лисенко завітають до Луцька у п’ятницю, 16 листопада.

Вони візьмуть участь у практикумі із застосування законодавства «Правові та практичні аспекти реалізації енергоефективних заходів у громадах».

Захід проводить Асоціація міст України в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізується АМУ за підтримки USAID, повідомляють у Волинському РВ Асоціації міст України .

Окрім того, на цей захід до Луцька завітають високопосадовці та експерти з енергоефективності, щоб обговорити перспективи комунальної реформи в Україні.

На прикладі Луцька – міста, де вперше в Україні впровадили місцеву програму підтримки енергоефективних заходів для ОСББ – учасникам практикуму продемонструють результати ефективної співпраці місцевої влади і об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНУ ПРОГРАМУ ЗАХОДУ

У заході візьмуть участь заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Едуард Кругляк, Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, Представник Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і ЖКГ Руслан Голуб, Віце-президент Всеукраїнської ради голів ОСББ Роман Бондарук, виконавчий директор Волинського РВ АМУ Богдан Самойленко, виконувач повноважень Луцького міського голови, секретар міськради Григорій Пустовіт, міський голова Львова Андрій Садовий,  Рівного – Володимир Хомко,  Тернополя – Сергій Надал,  Сум – Олександр Лисенко,  народний депутат України Олексій Рябчин, в.о. директора Фонду енергоефективності Юлія Головатюк-Унгуряну.

Запрошені й керівники ряду європейських структур, які працюють в Україні в галузі підтримки реформ енергоефективності, зокрема, керівник проекту Світового банку «Енергоефективність у житловому фонді» Софія Лінн, Директор Представництва ПРООН в Україні Янтомас Хімстра, директор проекту GIZ «Енергоефективність у громадах» Грегор Брьомлінг та інші. 

Практикум відбудеться у п’ятницю, 16 листопада, у конференц-залі луцького ЦНАПу (вул.Лесі Українки, 35). Реєстрація учасників розпочинається о 9.30 год., початок заходу - 10.00.

Час для проведення обрали не випадково, адже на «низькому старті» початок роботи Фонду енергоефективності – структури, яку створюють зусиллями українських урядовців, громадських діячів, експертів та ряду європейських структур-донорів. Фонд може стати сильним фактором, який значно пришвидшить енергоефективні заходи в Україні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 15 листопада
Наступна новина Небувала знижка на квартиру в «Юпітері»: мінус 1000 на кожному квадраті!
Останні новини
Схожі новини