Садовий провів нараду і готується до оборони від білорусів

Садовий провів нараду і готується до оборони від білорусів
Фото Андрія Садового

У кожному районі Львова створять штаби оборони, проведуть додаткові вишколи для членів добровольчих формувань тероборони та збільшать стратегічний резерв продуктів на випадок блокування шляхів постачання. 

Про це 2-го липня повідомив у Facebook міський голова Львова Андрій Садовий

За словами мера, 2-го липня він зібрав оперативну нараду за участі військового та цивільного керівництва Львова для того, щоб розуміти, як місто будемо діяти на випадок ескалації з боку білорусі. 

«Проговорили план оборони та сили і засоби, які є у підпорядкуванні міста. Ситуація змінюється, тож наші оборонні стратегії також потребують змін та оновлення.

У кожному районі міста буде створено штаб оборони та проведено додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони. Поки ми не будемо переводити їх на цілодобове чергування. Але це рішення може змінитись у будь-який момент», – заявив він. 

За його словами, наразі розглядають варіант формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міської ради та комунальних підприємств.

Також у місті продовжують формувати стратегічний резерв продуктів на випадок блокування шляхів постачання.

«Треба готуватись до холодної зими і забезпечити можливість обігріву без газу.

Це загальні підсумки, якими можу поділитись. Важливо, щоб львів’яни знали, що місто в безпеці, а ворог не мав достатньо інформації для здійснення провокацій», – додав Садовий.

Нагадаємо, раніше Генштаб ЗСУ повідомив, що, за наявною інформацією, в збройних силах республіки білорусь продовжено терміни проведення мобілізаційного навчання до 9-го липня цього року (попередні терміни 22 червня – 1 липня 2022 року). 

У рамках проведення навчань, через військові комісаріати Гомельської області триває вручення повісток. Крім того, лікарям повідомлено про заборону виїзду за межі країни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині патрульні за ніч зупинили двох п'яних водіїв
Наступна новина У боях з окупантами на Донеччині загинуло двоє військових з Волині
Останні новини
Схожі новини