До Шацьких озер тепер можна буде дістатися автівкою та велосипедом

До Шацьких озер тепер можна буде дістатися автівкою та велосипедом

На Волині триває відновлення інфраструктури Шацького поозер’я. Окрім автошляхів будуються й велодоріжки для зручності пересування місцевого населення та сприяння екотуризму.

Про це стало під час робочої поїздки першого заступника голови ОДА Сергія Мовенка на Ковельщину, яку він здійснив вчора, 1 грудня 2021 року, – пише пресслужба ОДА.

Зокрема Сергій Мовенко  проінспектував дорогу Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове, реконструкція якої відбувається у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Цей відрізок шляху пролягає уздовж українсько-польського кордону та веде до Шацьких озер.

Тут шляховики уже влаштували асфальтне покриття автомобільної дороги та наразі працюють над  зведенням велодоріжки вздовж неї.

«Будівництво таких доріжок покликане, аби кожен, хто веде активний спосіб життя зміг безперешкодно та безпечно скористатися можливістю подорожувати туристичним «магнітом» Волині не лише автомобілем, а й велосипедом», – зазначив перший заступник голови ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на проспекті Волі - аварія. Рух ускладнений
Наступна новина За минулу добу в Україні виявили 13 777 хворих на ковід. Одужало – 22 893
Останні новини
Схожі новини