Договори на будівництво каналізації довкола Шацьких озер уже підписали

Договори на будівництво каналізації довкола Шацьких озер уже підписали

Договори на виконання робіт з каналізування навколо Шацьких озер уже підписали.

Незабаром у Шацькому районі розпочнуться роботи в межах великого інфраструктурного проекту,- пише прес-служба Волинської ОДА.

Проект реалізується в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» та передбачає будівництво очисних споруд і каналізаційних мереж у селищі Шацьк, селі Світязь та селі Пульмо.

«Реалізація передбачених проектом заходів дасть змогу вирішити давно наболілу для району проблему відсутності систем каналізації при постійному зростанні рекреаційного навантаження, дасть поштовх цивілізованому розвитку туристичної галузі району», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, нещодавно Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо розподілу коштів спеціального фонду державного бюджету на виконання низки невідкладних природоохоронних заходів у різних регіонах України. Відповідно до розпорядження уряду на вказаний захід передбачено кошти в сумі 25 млн гривень.

13 листопада відбулось засідання тендерного комітету Шацької райдержадміністрації щодо розгляду найбільш економічно вигідної пропозиції, визначеної по результату проведення відкритих торгів щодо технічного нагляду за виконанням робіт по вказаних об’єктах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «З тонкими вустами Анджеліну Джолі не зробиш», або Що треба знати про пластику губ
Наступна новина З окремими душовими та туалетом: у сільській школі під Луцьком завершують ремонт спортзалу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини