Стало відомо, хто будуватиме каналізацію довкола Шацьких озер

Стало відомо, хто будуватиме каналізацію довкола Шацьких озер

У Шацьку розглянули тендерні пропозиції учасників і визначили переможця відкритих торгів, який будуватиме каналізацію довкола Шацьких озер.

2 листопада 2018 року під керівництвом першого заступника Віктора Плейтуха відбулося засідання тендерного комітету Шацької райдержадміністрації щодо розгляду тендерних пропозицій, які надійшли у результаті проведення відкритих торгів, – пише Район.Шацьк.

Розглядали такі позиції:

1. «Будівництво каналізаційної мережі у західній частині селища Шацьк, сіл Гаївка, Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд у Шацьку Шацького району Волинської області»;

2. «Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у селі Світязь Шацького району Волинської області»;

3. «Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у селі Пульмо Шацького району Волинської області».

За результатами розгляду, тендерну пропозицію учасника ТОВ «ВЕЛЬТ КАПІТАЛ» визнали найбільш економічно вигідною і такою, що відповідає умовам тендерної документації, в тому числі кваліфікаційним критеріям, встановленим у відповідності до статті 16 і вимогам, встановленим у відповідності до статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі».

Отже, тендерний комітет визначив переможцем ТОВ «ВЕЛЬТ КАПІТАЛ».

Читайте також: Кіностудію «Волинь» заливає нечистотами. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку автомобіль протаранив бус. ФОТО
Наступна новина У селах на Волині ремонту дороги чекали 50 років. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини