DOM.RIA запустив безкоштовний сервіс оцінки квартир

DOM.RIA запустив безкоштовний сервіс оцінки квартир

Дізнайтеся, скільки може коштувати ваша квартира – на DOM.RIA запрацював новий сервіс «Калькулятор вартості нерухомості».

DOM.RIA запустив безкоштовний сервіс оцінки нерухомості за основними параметрами. За допомогою калькулятора вартості нерухомості ви зможете дізнатися приблизну ринкову вартість квартири.

Як працює сервіс оцінки нерухомості

Сервіс «Калькулятор вартості нерухомості» від DOM.RIA оцінює квартиру за такими параметрами:

  • область;
  • місто;
  • район;
  • кімнатність;
  • площа.

Після введення всіх даних ви побачите приблизну вартість квартири. Метод ґрунтується на використанні багатовимірної матриці даних вартості квартир по Україні. За своєю суттю сервіс – покращений метод порівняльного аналізу актуальних пропозицій на ринку нерухомості.

У сервісі можуть бути не враховані такі параметри, як стан ремонту, висота стель, особливості планування. Квартира з дизайнерським ремонтом буде в реальності набагато дорожчою за квартиру тієї самої площі та в тому самому районі, але в «житловому стані».

На ціну квартири може впливати популярність і рейтинг району, ситуація на ринку нерухомості, готовність власників виїхати відразу після підписання договору, наявність лічильників тощо. Тому на додаток до використання сервісу варто звернути увагу на мінімальні, максимальні та середні ціни на квартири в регіоні, що вас цікавить.

Наскільки важливою є об'єктивна оцінка нерухомості

Об'єктивна оцінка дозволяє створити в короткі терміни максимальний попит. Продавець зацікавлений у швидкому і ефективному продажі, а саме для цього важливо ретельно прорахувати ціну квартири. Це дозволить «не продешевити» і не залишитися за межами ринку.

Згідно з даними ріелтора Олександра Гришка, об'єктивна ринкова ціна дозволить провести вигідну угоду як для покупця, так і для продавця. Для оцінки об'єкта можна скористатися послугами фахівців з оцінки житла. Якщо ви запрошуєте на об'єкт кількох експертів, то можете отримати декілька різних цифр. Вивести середнє і порівняти ціну з ринковою допоможе об'єктивна оцінка за допомогою сервісу. Поєднуючи кілька способів оцінки, ви зможете створити «коридор», в якому можна рухатися залежно від того, чи готові ви торгуватися.

Кому буде корисним калькулятор нерухомості

Сервіс «Калькулятор вартості нерухомості» буде корисним продавцям нерухомості, покупцям, ріелторам і співробітникам агентств нерухомості.

Продавці нерухомості

Перш ніж виставляти на продаж свою нерухомість, необхідно її адекватно оцінити. З цим впорається професійний оцінювач, але якщо хочеться зрозуміти хоча б приблизну вартість – можна скористатися сервісом «Калькулятор вартості нерухомості». На додаток до моніторингу схожих пропозицій по району це дасть вам найбільш наближений до істини результат.

Покупці нерухомості

Якщо ви знаєте, де і яку квартиру хочете купити, але хотіли б розуміти, на яку суму варто розраховувати, скористайтеся сервісом «Калькулятор вартості нерухомості». Введіть усі бажані параметри, включаючи загальну площу майбутньої квартири, і ви отримаєте її середню вартість.

Ріелтори та співробітники агентств нерухомості

Сервіс «Калькулятор вартості нерухомості» не тільки дозволить зрозуміти, на яку суму може розраховувати клієнт в кожному окремому випадку, але і буде додатковим аргументом, якщо замовник з якоїсь причини не згоден із запропонованою вами ціною.

Реальне ціноутворення являє собою суму об'єктивних і суб'єктивних факторів. Індивідуально прораховуються всі суб'єктивні чинники, в оцінці об'єктивних допоможе «Калькулятор вартості нерухомості».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Слідчі підозрюють бізнесмена Петра Димінського у скоєнні смертельної ДТП у Львівській області. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку відкрили центр пробації. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини