Донеччину доводять до гуманітарної катастрофи. Є жертви та поранені

Донеччину доводять до гуманітарної катастрофи. Є жертви та поранені
Смт Мангуш. Фото з «Facebook» Павла Кириленка

Російські окупанти серйозно обстрілюють Мангуш на Донеччині, у Майорську внаслідок обстрілів загинула жінка, також був обстріл Красногорівки.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, - пише «Українська правда».

«Росіяни намагаються довести Донеччину до гуманітарної катастрофи. Окрім Волновахи та Маріуполя, під ударом також Мангушська громада. Вчора Мангуш було серйозно обстріляно, є постраждалі. Точну кількість жертв встановити поки що неможливо, оскільки у селищі немає зв’язку. Три дні вже немає електрики, немає води», - сказав Павло Кириленко.

У четвер, 3-го березня, під ударом російських військ перебуває Майорськ – там росіяни вбили жінку. В Очеретинській громаді був обстріл Красногорівки.

«Але попри все відновлено електропостачання Желанному, Орлівці, Ласточкиному, Верхньоторецькому. Сьогодні організовано підвезення питної води у Водяне. Вчора також розвезли воду в Орлівку, Ласточкине і Семенівку. Сьогодні мають надійти ліки від Товариства Червоного хреста до Верхньоторецького та Олександрополя. Робимо все можливе, щоб уникнути гуманітарної катастрофи», - зазначив голова ВЦА.

За його словами, в таких умовах росіяни продовжують поширювати брехню про «зелені коридори».

«Ніяких «зелених коридорів» насправді немає – це пастка, вони хочуть використати мирних мешканців Донеччини як живий щит від Збройних сил України. За жодних обставин не вірте повідомленням про евакуацію, якщо вони надходять не з офіційних джерел!», - закликав Кириленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що українські сили під Харковом розгромили військових першої танкової армії Росії.   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» чоловік пропонував 300 доларів, аби перетнути кордон
Наступна новина Білоруські війська можуть перетнути український кордон, - Генштаб
Останні новини
Схожі новини