Білоруські війська можуть перетнути український кордон, - Генштаб

Білоруські війська можуть перетнути український кордон, - Генштаб
Білоруські військові. Фото ілюстративне з відкритих джерел

Білоруські війська, які розмістились поруч з українським кордоном, за попередньою інформацією, отримали наказ перетнути його. На Волинському напрямку Збройні Сили України утримують визначені рубежі.

На території Республіки Білорусь, по той бік українсько-білоруського кордону, у лісистій місцевості розміщена 38 окрема десантно-штурмова бригада ЗС Республіки Білорусь, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Волинському напрямку ЗС України утримують визначені рубежі. За наявною інформацією, командування військової частини отримало наказ про перетин кордону з Україною. Доведення бойового наказу буде здійснено після перетину кордону.

«Морально-психологічний стан десантників вкрай низький. Офіцери та солдати не бажають виконувати роль російських найманців. Значна кількість висловилась за припинення контрактів, термін яких у більшості спливає в травні», - йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Нагадаємо, раніше у Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що Росія готує свідому провокацію для виправдання введення білоруських військ на територію України. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Донеччину доводять до гуманітарної катастрофи. Є жертви та поранені
Наступна новина У Луцьку навчатимуть самооборони та як діяти під час війни
Останні новини
Схожі новини