Донька загиблого Героя 14-ї бригади хоче передати на ЗСУ подаровані на іменини гроші. ФОТО

Донька загиблого Героя 14-ї бригади хоче передати на ЗСУ подаровані на іменини гроші. ФОТО

29 жовтня міський голова Володимира Ігор Пальонка завітав до родини загиблого Героя України Олександра Лук’яновича, аби привітати з днем народження його донечку Вероніку. 

Про це повідомили на офіційному сайті міста. 

Дівчинка радісно зустріла гостей, прийняла подарунки та разом із молодшим братиком Андрійком запросила до дитячої кімнати, аби продемонструвати усі свої картини. Малювання – одне з найбільших захоплень 7-річної Вероніки, яка цього року пішла до першого класу.

В іменинниці уже чимала колекція картин «по номерах», які вона залюбки розмальовує разом з мамою. З великої коробки, де зберігаються усі інструменти для малювання, Вероніка дістає синій, жовтий, чорний та червоний маркери та береться малювати на згадку своїм гостям національний стяг України та прапор УПА із гербом.

Розглянувши усі свої подарунки, дівчинка відкладає в сторону конвертик із грошима. Шепоче на вухо, неначе найпотаємніший секрет, що збирає кошти на ЗСУ. Вероніка уже навіть лист написала зі словами підтримки для військових, які зараз боронять Україну від ворога.

На жаль, тато Вероніки захищає її нині у лавах Небесного Легіону. Солдат Олександр Лук’янович, який служив за контрактом у 14-й ОМБр, загинув 25 лютого 2022 року в результаті ворожого авіаційного удару на Київщині. Під час бою військовослужбовець знешкодив до трьох десятків одиниць техніки противника. Цей мужній вчинок був відзначений на державному рівні – 2 березня Олександру Лук’яновичу присвоєно звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

Читайте також: Мер Луцька зустрівся із захисником «Азовсталі». ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мер Луцька зустрівся із захисником «Азовсталі». ФОТО
Наступна новина Білоруса, який рік жив у Луцьку, можуть вигнати з України
Останні новини
Схожі новини