Доплатіть 15 тисяч гривень: як волинян дурять з розмитненням євроблях

Доплатіть 15 тисяч гривень: як волинян дурять з розмитненням євроблях

Активісти «Автомайдану Волинь» розповіли, чому не варто зв’язуватись з посередниками для розмитнення авто на іноземній реєстрації.

Про це вони написали на сторінці організації у Фейсбуці.

«Інтернет простір, соціальні мережі переповнені пропозиціями допомогти розмитнити автомобілі посередниками. Чим це загрожує. «Посередики» при звінку називають людям набагато меншу суму розмитнення, ніж озвучують брокерскі компанії. Людина думає, що ЦЕ ДЕШЕВШЕ і погоджується на фіктивну співпрацю, передає кошти наперед», – зазначают в організації.

«Далі цей посередник йде до офіційного брокера і домовляється про початок розмитнення авто, за яке вже отримав кошти. А потім починаєть найцікавіше. Авто заїжає на огляд на митний пост і поміщується під митний контроль. Але брокерська компанія подає реальні документи і митниця нараховує реальні платежі, які В РАЗИ більші за ті, які на початку озвучував «посередник». Далі він це озвучує довірливій людині і каже, що митниця перерахувала і треба доплатити 15.000-20.000 грн. Людина не може відмовитися, бо процес вже не спинити, авто вже під митним контролем», – йдеться у повідомленні.

Активісти радять звертатись лише до офіційних митних брокерів, аби не переплачувати за розмитнення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що робив Арсеній Яценюк у Луцьку. ФОТО
Наступна новина Кому у Луцьку вимкнуть світло у понеділок, 10 грудня
Останні новини
Схожі новини