Допомогли свідки. Знайшли водійку, яка, ймовірно, спричинила аварію у Луцьку на зупинці

Допомогли свідки. Знайшли водійку, яка, ймовірно, спричинила аварію у Луцьку на зупинці

Правоохоронці встановили особу водійки, яка "підрізала" Volkswagen. Аварія трапилася зранку 27 вересня. В результаті порушення правил маневрування постраждав 26-річний чоловік. Нині він у реанімації.

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Розшукати водійку допомогли свідки. Спершу правоохоронці повідомляли про розшук водія Opel. Згодом очевидці аварії повідомили номер Chevrolet, яке спричинило аварію і зникло з місця події. 

Зі слів Ольги Бузулук, за кермом Chevrolet була 26-річна жінка. Щоб визначити ступінь вини кожного з водіїв правоохоронці проведуть слідчий експеримент.

Як розповіла Суспільному очевидиця аварії Анна Зінчук, аварія трапилася миттєво. "Бачила як він повернув вже і збив. Водій одразу вийшов, почав телефонувати кудись. Люди попідходили, почали дзвонити у швидку", – каже лучанка.

Водій легковика Volkswagen – громадянин Єгипту. Живе в Луцьку більше 5 років, має тут сім’ю, розповів його друг і співвітчизник. Називати своє ім’я і показувати обличчя чоловік відмовився. Суспільному пояснив, що приїхав на місце ДТП, щоб допомогти з перекладом.

"Він до мене дзвонить, каже, я збив людину. Він їхав зранку на роботу, все нормально. А тут вискочила чорна машина, він різко взяв наліво і з’їхав сюди на бруківку, а тут якраз один чоловік стояв і він його збив", – розповів товариш водія.

Травмований лучанин нині у реанімації міської клінічної лікарні. Як розповів заступник директора медзакладу Андрій Смольянінов, у нього діагностували травми кінцівок і травму голови. Чоловіка ще дообстежують, можливо він потребуватиме оперативного втручання.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де вибрати взуття оптом в Україні за вигідною ціною
Наступна новина Коронавірус в Україні: 6 552 хворих та 143 смерті
Останні новини
Схожі новини