Дорогезну автівку пенсіонерки з Луцька помітили у Монако. ФОТО

Дорогезну автівку пенсіонерки з Луцька помітили у Монако. ФОТО

Автомобіль Rolls-Royce, ціна якого становить близько 350 тисяч доларів, зареєстрований на пенсіонерку з Луцька, помітили в Монако.

Відповідно до даних реєстру МВС, авто зареєстровано на Заброварну Марію Ананіївну 1943 року народження – дружину покійного екс-ректора СНУ, професора Богдана Заброварного, – пише Таблоїд Волині. 

Офіційна власниця авто є свекрухою працівниці львівської митниці ДФС, на яку завели кримінал через декларування неправдивої інформації щодо свого майна.

Фото у спільноті Cars Community UA в Інстаграмі зауважив київський журналіст Тарас Середич, який раніше неодноразово звертався до теми справжнього власника цього авто.

«Та це ж знаменитий Роллс-Ройс, який належить свекрусі Олесі Заброварної. Вона ж – начальниця відділу митного оформлення номер 4, Рава-Руська. Але від богемного життя відмовитися схоже складно, тому замість українських доріг Роллс-Ройс із загадковим драйвером курсує тепер по найбагатших країнах Європи.

Чи бачили ви це авто в Україні ? Може, знаєте водія ? Бо начальниця з митниці Олеся Заброварна наперекір каже, що за кермом їздить не вона», – написав журналіст.

 

Хто це у нас засвітився у Монако? Та це ж знаменитий Роллс Ройс, який належить свекрусі Олесі Заброварноі - вона ж -...

Posted by Taras Seredych on Tuesday, 4 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки малюків народилося в Луцьку 4 грудня
Наступна новина Волинянка заплатить штраф за те, що не піклувалась про сина
Останні новини
Схожі новини