«Туристи інколи дзвонять і питають: Як у Луцьку заплатити за проїзд?» - Сіті-Кард

«Туристи інколи дзвонять і питають: Як у Луцьку заплатити за проїзд?» - Сіті-Кард

Туристи інколи більше обізнані з луцькою системою розрахунку за проїзд, ніж місцеві, - запевняють у підприємстві «Сіті-Кард», що запровадило електронний квиток.

Про це в інтерв’ю «Першому» сказала заступниця директора «Сіті-Карду» Інна Артемчук.

На запитання про те, як туристи справляються з оплатою за проїзд у луцьких тролейбусах і маршрутках, адже у багатьох лучан були перестороги щодо цього, вона відповіла:

«З ними якраз все добре. Було кілька випадків, коли телефонували сюди і запитували: «Я планую побувати у вашому місті, чув, що тут діє електронна оплата. Як я можу нею скористатися?». Люди заздалегідь планують. Українці, які їдуть, наприклад, до Берліна, цікавляться ж, як там оплачується проїзд».

Посадовиця нагадала, що у туристів є можливість придбати квитки на дві (15 гривень) чи три (20 гривень) поїздки, які діють 48 годин з моменту покупки. Купити їх можна у терміналах. Також у транспорті можна розраховуватися банківською карткою з технологією PayPass.

Читати більше тут: «Люди, які платять готівкою, – «зайці». Складні питання до луцького Сіті-Карду


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні – понад 13 тисяч нових заражень коронавірусом. На Волині – 317
Наступна новина «Не бійтеся звільняти людей». У Луцьку представили нового директора спецкомунтрансу
Останні новини
Схожі новини