Дорогу Любомль–Любешів відремонтують за більш як 430 млн

Дорогу Любомль–Любешів відремонтують за більш як 430 млн
Фото ілюстративне

Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – Р-14.

Пропозиції від учасників прийматимуть до 28 жовтня, аукціон розпочнеться 2 грудня поточного року. Ідеться про ремонт траси на ділянці 26,89-60,7 кілометра. Вартість робіт оцінили у 430 238 333 гривні, пише ІА «Волинські Новини».

Ремонт дороги включатиме підготовчі роботи, очищення від чагарнику та дрібнолісся, знесення дерев, земляні роботи, улаштування водоскидів із проїзної частини, влаштування залізобетонних труб, реконструкцію мосту, укріплення узбіч, улаштування нового дорожнього одягу, влаштування заїзних кишень, з’їздів із дороги, облаштування посадкових майданчиків, автопавільйонів, тротуарів і пішохідних доріжок, встановлення стримувального огородження для пішоходів, встановлення дорожніх знаків і напрямних стовпчиків, нанесення розмітки, встановлення огородження бар’єрного типу, реконструкцію зовнішнього електроосвітлення в населених пунктах Дубечне, Любохини, Мокре, Здомишель, Ратно, Рокита, Кримне тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації та необхідного обладнання (зокрема, два асфальтоукладальника, дві фрези, чотири дорожніх котки, вісім автомобілів для перевезення асфальтобетону, два екскаватори, три крани, два бульдозери, два компресори, п’ять машин для перевезення матеріалів, самохідний бетонозмішувач).

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2021 року.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський хоче повернути заарештованого Саакашвілі в Україну
Наступна новина Директорка Ковельського коледжу стала заслуженим працівником освіти
Останні новини
Схожі новини