На Волині на ремонт сільської дороги витратять понад 22 мільйони

На Волині на ремонт сільської дороги витратять понад 22 мільйони
Фото ілюстративне

На Волині триває ремонт автомобільної дороги місцевого значення Ковель – Білашів – Перковичі. Загалом тут мають відремонтувати восьмикілометровий відрізок.

Загальна кошторисна вартість ремонту становить 22,2 млн гривень, — повідомляє Суспільне.

У Ковельському районі ремонтники реконструюють вісім кілометрів ділянки дороги від села Зелена до села Білашів. Роботи розпочали у вересні 2021 року. Завершити їх мають до кінця року.

Уже на 1,5 кілометровому відрізку дороги, що проходить через село Білашів вкладений асфальт та влаштована дорожня розмітка. Окрім того, дорожники розпочали укладати білощебеневе покриття у напрямку села Зелене.

У 2022 році передбачається влаштування асфальтобетонного покриття у селі Зелена. Відтак, автомобільний шлях в межах населених пунктів матиме асфальтне покриття, а між селами – щебеневе.

"Завдяки оновленню даного шляху не лише скоротиться час та відстань доїзду до міста Ковель, а й буде можливість робити паспорт маршруту, тобто запустити рейсовий та шкільний автобуси", – каже директор підрядної організації, яка виконує ремонтні роботи, Віктор Козак.

Читати також: На Волині між двома селами почали ремонтувати дорогу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цього року «Волиньгаз» локалізували понад 6 тисяч небезпечних ситуацій у будинках
Наступна новина У Ковелі вчились вибудовувати адвокаційні стратегії
Останні новини
Схожі новини