Волинські дорожники ремонтують аварійні ділянки дороги на трасі Ковель – Камінь-Каширський

Волинські дорожники ремонтують аварійні ділянки дороги на трасі Ковель – Камінь-Каширський

На Волині розпочали ямковий ремонт автомобільної дороги з великою інтенсивністю руху Т-03-11 Ковель — Камінь-Каширський

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

"Задля забезпечення безпечних умов проїзду на волинських автодорогах державного значення ліквідовуємо деформації дорожнього покриття, поновлюємо розмітку, забезпечуємо видимість дорожніх знаків", – йдеться у повідомленні. 

Відомо, що на трасах у межах області, котрі мають статус міжнародних та національних, ліквідовують ями та вибоїни, поновлюють розмітку та розчищають території поблизу дорожніх знаків. Окрім цього, проводять комплекс робіт з експлуатаційного утримання автошляхів області, зокрема приводять дороги й смуги відведення до належного санітарного стану.

Тим часом працівники підрядних підприємств приводять до належного естетичного вигляду автопавільйони та прибирають сміття на зупинках громадського транспорту.

У Службі відновлення області зазначили, що цьогоріч фінансування на ремонт і утримання доріг обмежене, тож просять волинян не викидати сміття на придорожніх смугах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі зіткнулися автомобіль і мотоцикл, є постраждалі
Наступна новина Військовослужбовці волинської бригади зустріли свято Великодня на Донецькому напрямку
Останні новини
Схожі новини