Дорослі діти. На Волині у далекому селі живуть сироти, яким потрібна допомога

Дорослі діти. На Волині у далекому селі живуть сироти, яким потрібна допомога

На Волині у селі Запуст потребують допомоги двоє братів – Роман та Андрій, яким 36 та 34 роки. Вони виховувались в спеціалізованій школі, бо мають інвалідність. У них немає ані рідних, ані документів, ані виплат від держави. 5 років тому у чоловіків згорів будинок й до сьогодні він перебуває в аварійному стані.

Про це на своїй сторінці повідомила волонтерка Вікторія Пащенко. 

Чоловіки потребують продуктів харчування, миючих засобів, теплих речей, взутті та інших речей побуту. 

«Хлопці не мають жодних виплат!Працюють за кусень хліба по людських полях та хазяйствах. Роман, це той що нижчий є боязким, мало говорить! Постійно мовчить! Андрій більше веселіший і розмовляє! На ньому і тримаються харчі!  20 років вони прожили без світла і тільки рік назад колишній місцевий депутат спромігся провести світло. Печі змайстрували самостійно. Дуже коптять. Немає зовсім постелі, аварійний стан хижини. Потрібно все!», – йдеться у дописі.

«Потрібно теплі речі ( шапки, куртки, штани, сведри, футболки, майки). Розмір взуття 45 і 47. Також плануюю купити теплі галоші, для двору і робіт. 2 ліжка. Постіль. Рушники. Посуда. Бритви. Чоловіча білизна. Швабри, відра, тазіки. Подушки, одіяла, матраци. Продукти харчування. Це поки що найнеобхідніші речі і тільки початок!», – додає волонтерка.

Речі можна привезти на Північний ринок до Вікторії Пащенко, або ж надіслати фінансову допомогу на картку: 5375414129952106 у коментарях вказати «для дорослих дітей».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вакцинація алергіків проти коронавірусу. Що рекомендують волинські лікарі
Наступна новина Волиняни можуть придбати газове обладнання у Клієнтських просторах 104.ua. Адреси
Останні новини
Схожі новини