Дружина полеглого воїна з Волині просить присвоїти її чоловіку звання Героя України

Дружина полеглого воїна з Волині просить присвоїти її чоловіку звання Героя України

Загиблому військовослужбовцю ЗСУ Роману Васильовичу Клецу, 1997 року народження, уродженцю села Носачевичі Рожищенської громади, просять присвоїти звання Героя України.  

Таку петицію на сайті Глави держави 9 травня зареєструвала дружина Героя – Маргарита Клец.

«Роман із честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народові та Україні. Відстоюючи та захищаючи право на наше з вами безпечне життя, він віддав своє, не шкодуючи. Він пожертвував собою заради перемоги у боротьбі не лише за нашу свободу, а й свободу всієї Європи та всіх людей вільного світу. Пишаюся ним, його незламністю та патріотизмом і вважаю,що Клец Роман Васильович - справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду», - йдеться у тексті звернення.

Як йдеться на сайті Рожищенської громади, стрілець 79-ої десантно-штурмової бригади Роман Васильович Клец загинув 18 лютого 2023 року внаслідок артобстрілу під час виконання бойового завдання в м. Мар'янка Донецької області. Батька двох малолітніх дітей поховали 26 лютого в смт. Дубище Рожищенської громади.

Підписати петицію можна – тут. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь втратила на війні ще одного Героя: краян просять гідно зустріти Захисника
Наступна новина Не встиг отримати медаль: родині полеглого волинянина вручили його державну нагороду
Останні новини
Схожі новини