Два місяці під вартою та застава. Обрали запобіжний захід волинянину, який збив 19-річну дівчину

Два місяці під вартою та застава. Обрали запобіжний захід волинянину, який збив 19-річну дівчину
Фото умовне з відкритих джерел

Суд обрав запобіжний захід волинянину, який насмерть збив 19-річну дівчину у Ковельському районі. Йому призначили два місяці тримання під вартою з правом внесення майже 149 тис. грн застави.

Про це повідомила прес-служба ГУНП у Волинській області. 

Нагадаємо, 23-річний Анатолій Олексюк 30 січня у селі Замшани Ковельського району на автомобілі «Audi 100» збив насмерть 19-річну дівчину та втік з місця пригоди. Після цього його почала розшукувати поліція. 31-го січня автомобіль, на якому він скоїв аварію, знайшли спаленим між Замшанами і Вужиськом. Ймовірно, це він його і спалив. Згодом 23-річний водій сам здався поліції

У вівторок, 1-го лютого, за процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури, слідчі вручили йому підозру. А у четвер, 3-го лютого, суд обрав водієві запобіжний захід - тримання під вартою строком 2 місяці, з правом внесення застави у сумі майже 149 тис. грн. За скоєне водієві загрожує до десяти років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за минулу добу виявили ще 1034 хворих на ковід. Статистика
Наступна новина Що змінилося за добу в ковідному шпиталі в Боголюбах
Останні новини
Схожі новини