Дві будівлі на Волині включили в список об'єктів для термінової відбудови

Дві будівлі на Волині включили в список об'єктів для термінової відбудови
Фото: Facebook/Kirill Timoshenko

На Волині в рамках плану оперативної відбудови соціальної інфраструктури України Fast Recovery, який розробив Офіс президента, до переліку об'єктів включили два приватні будинки.

Про це на своїй Facebook-сторінці зазначив заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко, – пише Суспільне.

Два об'єкти у Волинській області, згідно з проєктом, є частково пошкодженими внаслідок збройної агресії РФ на території України.

Про які саме об'єкти соціальної інфраструктури йдеться, яких руйнувань зазначили та які ремонтні роботи необхідні Суспільне намагалося дізнатися у Волинській військовій адміністрації. Наразі, зі слів керівниці управління інформаційної та внутрішньої політики Карини Мариневич, деталей щодо відбудови зазначених об'єктів не розголошують.

Бюджет проєкту Fast Recovery, за інформацією Кирила Тимошенка, становить майже 17,4 мільярда доларів.

Загалом на деокупованих територіях в Україні потрібно відновити майже 40 тисяч об’єктів: майже 400 шкіл та 300 садочків, 300 лікарень, а також об’єкти ЖКГ (водопостачання, газопостачання, теплопостачання та електропостачання). Усі інші об’єкти – багатоповерхівки та приватні будинки.

Читати також: Передали збитий безпілотник та уламки ворожої ракети. Музей на Волині поповнився новими експонатами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Був у складі української делегації як адвокат», – Ярмольський уточнив, ким зараз працює
Наступна новина У Луцьку затримали нетверезого водія
Останні новини
Схожі новини