Хотіли помститись. Арестович пояснив, чому російські війська завдали удару по аеродрому у Луцьку

Хотіли помститись. Арестович пояснив, чому російські війська завдали удару по аеродрому у Луцьку
Олексій Арестович. Скріншот з відео

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів, що російські війська завдали удару по військовому аеродрому у Луцьку, щоб помститись за потужні удари, які завдала їм українська авіація.

Про це він розповів у своєму зверненні на сторінці Офісу Президента України у «Facebook». 

Нагадаємо, уранці 11-го березня окупанти обстріляли військовий аеродром у Луцьку. Унаслідок цього загинуло четверо військовослужбовців, ще шестеро людей – поранені. Пізніше голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко заявив, що ракети у Луцький аеродром могли бути випущені з Чорного моря. 

За словами Олексія Арестовича, російські війська завдали такого удару, бо розлютились через те, що українська авіація наносила потужні удари по ворогах.  

«Протягом ночі наша авіація наносила потужні удари по скупченнях ворога. У вигляді помсти противник завдав ракетних ударів по аеродромах Івано-Франківська, Луцька, Київщини, Харківщини, Полтавщини, Дніпра і по інших місцях. Це була спроба припинити дії нашої авіації, оскільки, скажемо так, всім відома «фахова» підготовка російської армії. 

Більша частина цих ударів втрапила по цивільних цілях. І, зокрема, у Дніпрі вразили взуттєву фабрику та багатоповерховий будинок. Ми знаємо, з ким маємо справу. Вся ситуація буде вирішена на полі бою і ЗСУ, й ініші сили оборони поставлять крапку в агресії РФ», - сказав Арестович.

">http://

Нагадаємо, на Сумщині поліція спільно з представниками тероборони затримали 29 військовослужбовців РФ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Малята з Волинського обласного будинку маляти - у передмісті Вроцлава
Наступна новина Російські війська завдали удару по території Білорусі з боку України
Останні новини
Схожі новини