Дві вчительки з Волині потрапили у ТОП-50 кращих вчителів України

Дві вчительки з Волині потрапили у ТОП-50 кращих вчителів  України

Дві учительки з Волині – Наталія Довгополюк з села Мстишин Луцького району і Світлана Трофимчук з Луцька – увійшли у ТОП-50 фіналістів всеукраїнської премії Global Teacher Prize Ukraine.

Імена найкращих вчителів України за версією авторів премії в прямому ефірі на Facebook-сторінках премії та видання «Освіторія» назвали директорка з розвитку Оленка Северенчук і контент-менеджерка Юлія Чернова.

Наталія Довгополюк – вчитель початкових класів загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня села Мстишин Луцького району Волинської області.

Світлана Трофимчук – вчителька англійської мови Луцької гімназії № 18.

Світлана Трофимчук
Наталія Довгополюк

Всього на конкурс з Волині подали заявки 50 педагогів. А загалом з України – 2939 заявок. 

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої – підкреслити важливість педагогів в Україні, кажуть автори премії. Премію у 2017 році заснувала ГС «Освіторія».

Переможець отримає 250 тисяч гривень, один рік навчання від «Освіторії» та цінні призи. А також – поїздку у Дубай на форум Global Education & Skills Forum у березні 2020 року, де обиратимуть кращого учителя світу.

Під час відбору ТОП-50 анкету кожного учасника перевірили три людини (асесори) у різних містах України: Києві, Львові та Харкові. Вони оцінювали кожне з питань від 0 до 5 балів.

Як визначатимуть переможців

На вчителів, які увійшли до ТОП-50, чекають Skype-співбесіди та написання есе. Після цього їхні анкети також оцінюватимуть представники таких освітніх організацій, як EdCamp, Microsoft, EdPro, !FEST/Школа вільних і небайдужих, НОВІ, Grade Education Center.

31 серпня назвуть імена ТОП-10 вчителів країни. Вони зберуться у вересні в асесмент-центрі у Харкові. Там зустрінуться одне з одним і з членами журі. За чотири дні фіналісти мають презентувати та проявити себе, показати роботу в командах. Саме тут члени журі визначать переможця. Ім’я переможця стане відомо 5 жовтня на урочистій церемонії нагородження переможця в Києві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як працює служба доставки їжі від «Карабас Барабас»
Наступна новина Луцькі маршрутники саботують впровадження електронного квитка, – Недопад
Останні новини
Схожі новини