Як працює служба доставки їжі від «Карабас Барабас»

Як працює служба доставки їжі від «Карабас Барабас»

Трапляються ситуації, коли немає часу, або й бажання готувати вдома. Тож в такі моменти варто скористатися сервісом доставки від броварні «Карабас Барабас».

Переглянути меню можна на сайті https://karabasbarabas.com.ua/sites/default/files/2019-05/main%20menu.pdf броварні «Карабас Барабас», а замовити страви за телефоном: 066 600 400 2.

Доставка в межах міста займає максимум годину часу (винятком є страви з мангалу – їх готують довше).

Доставляють усі страви, які є в карабасівському меню, в тому числі комплексні обіди, які, кажуть у закладі, частенько замовляють працівники офісів.

 

Страви розвозить власна служба доставки «Карабас Барабас». Ціна доставки – 50 грн. Якщо ж вартість замовлення перевищує 150 грн – доставка буде безкоштовною.

Більше того: за замовлення від 350 грн, а також за три  будь-які піци «Карабас» дарує 1 літр пива. Коли ж замовлення сягає 500 грн – подарунок «виростає» до 2 літрів.

Життя у наш час дуже пришвидшується, а тому іноді здається, що ти нічого не встигаєш. Постійне замкнуте коло дім-робота – втомлює, а так хочеться увечері відпочити, а не стояти за плитою. Раптом ще друзі зателефонували, щ вже їдуть у гості, а в холодильнику не густо. Тоді саме час обрати доставку від броварні «Карабас Барабас».

До слова, у закладі доволі часто оновлюють меню, залишаючі найкращі позиції та додаючи новинки. Готують у Карабасі смаколики української та європейської кухні.
Тут можна замовити пиво власного виробництва та закуски на компанію, скажімо, якщо ви плануєте подивитися футбол з друзями.

Або ж, можна скласти й святкове меню на доставку, якщо плануєте приймати гостей. Звісно, є й бізнес-ланчі, тож для тих, хто не має бажання, або ж часу виходити у погану погоду надвір – це чудовий варіант.

Переглянути меню можна на сайті https://karabasbarabas.com.ua/ броварні «Карабас Барабас», а замовити страви за телефоном: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 20 років якості. Історія успіху луцької взуттєвої фабрики «Kadar»
Наступна новина Дві вчительки з Волині потрапили у ТОП-50 кращих вчителів України
Останні новини
Схожі новини