Луцькі маршрутники саботують впровадження електронного квитка, – Недопад

Луцькі маршрутники саботують впровадження електронного квитка, – Недопад
Григорій Недопад. Фото «Район.Луцьк»

Частина перевізників міста Луцька «противиться» впровадженню електронного квитка у громадському транспорті, стверджує перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

«Сьогодні є тертя з  приватними перевізниками. Якщо не вдасться їх подолати, то міська рада буде виходити в публічний простір. Ми будемо називати перевізників, які будуть противитися цій новації» - повідомив Недопад в інтерв‘ю інтернет-виданню «Район.Луцьк».

«Ми зробили все, що від нас залежало. Провели конкурс, визначили переможця. Виграла компанія «Kentkart» з Туреччини , яка встановлюватиме потужне обладнання, якого нема на території України і в деяких містах Польщі» - запевнив чиновник.

«Ми повністю пропрацювали. Зробили не один круглий стіл. Напрацювали типовий тристоронній договір — між мерією, перевізником і оператором цієї системи» - додав він.

Довідково.Угоду з компаніями «KENT KART EGE ELEKTRONIK» та ТОВ «PAYNET SERVICES», які запроваджуватимуть автоматизовану систему оплати проїзду в громадському транспорті, у Луцьку підписали у липні цього року. Рішенням виконавчого комітету від 14 червня ці компаніїоголосили переможцями у конкурсі на відбір оператора електронних систем у Луцьку. Компанія «KENT KART EGE ELEKTRONIK» працює на ринку розумних технологій з 1998 року, провадить свою діяльність у 42-х містах світу, активно працює у 26 містах Туреччини. У 30 містах виступає оператором електронних систем та керує транспортною системою від імені муніципалітетів. Компанія «PAYNET SERVICES» працює у галузі платіжних операцій в Україні близько 8 років, співпрацює із операторами мобільного зв’язку Kyivstar, Vodafone, Lifecell. PAYNET та KENT KART разом подали заявку на участь у конкурсі на відбір оператора електронних систем у Луцьку, представивши спільний інвестиційний проект.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дві вчительки з Волині потрапили у ТОП-50 кращих вчителів України
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 15 серпня
Останні новини
Схожі новини