Один давав 10 000, інший – 1500: двом волинянам світить кримінал за пропозиції хабарів поліцейським

Один давав 10 000, інший – 1500: двом волинянам світить кримінал за пропозиції хабарів поліцейським

Двом волинянам загрожує кримінальна відповідальність за пропозиції хабарів поліцейським. Керманичі порушили правила дорожнього руху та намагалися відкупитися від адміністративної відповідальності.

Як повідомили в пресслужбі поліції, учора, близько 20 години, у селі Поворськ Ковельського району співробітники відділу реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили водія мотоцикла Viper. 50-річний місцевий мешканець керував транспортним засобом без мотошолома, а під час спілкування правоохоронці помітили у нього ще ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти освідування волинянин відмовився і почав пропонувати поліцейським неправомірну вигоду 10 тисяч гривень за нескладання адмінматеріалів.

Днем раніше у Любешові поліцейські зупинили Volkswagen за порушення ПДР. 39-річний водій також намагався «порішати» та поклав 1500 гривень у службове авто. 

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, факти хабарів належним чином задокументували. Тепер водіям порушникам, окрім адмінвідповідальності загрожує і кримінальна. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від двох до чотирьох років позбавлення волі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра на Волинь привезуть загиблого Віталія Дерлюка. Жителів громади просять зустріти Героя
Наступна новина Шукав клієнтів для двох жінок: 55-річний лучанин знов попався на сутенерстві
Останні новини
Схожі новини