Двоє лучників з Луцька представляють Україну на Кубку Європи

Двоє лучників з Луцька представляють Україну на Кубку Європи

Двоє лучників з Луцька Олександр Димарчук та Назар Собуцький у складі збірної змагаються за першість у першому етапі Кубка Європи.

Про це повідомляє Суспільне.

Змагання розпочалися 15 квітня і триватимуть до 20 квітня 2024 року в місті Софія у Болгарії. Участь у європейській першості беруть 273 спортсмени з 27 країн.

Олександр Димарчук і Назар Собуцький потрапили до складу молодіжної збірної України і змагатимуться в категорії Кадети (U18). Загалом у складі збірної команди України 20 спортсменів і 4 тренери.

Для спортсменів з Луцька – це перші міжнародні змагання.

Що відомо про Олександра Димарчука і Назарія Собуцького

В січні 2024 школяр із ліцею № 10 Назар Собуцький став першим майстром спорту зі стрільби з лука у Волинській області, виконавши норматив на чемпіонаті України у Львові. Лучанин вибив 574 із 570 необхідних очок для складання нормативу.

На тих же змаганнях Олександр Димарчук потрапив у топ-10 найсильніших кадетів України, а на початку березня став переможцем Чемпіонату України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів у місті Черкаси.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі автомобіль збив 16-річного скутериста, хлопець у лікарні
Наступна новина На Волині сталася ДТП за участю 17-річного мотоцикліста
Останні новини
Схожі новини