Двоє молодих волинян за гроші переправляли ухилянтів за кордон

Двоє молодих волинян за гроші переправляли ухилянтів за кордон

Двоє жителів міста Володимира незаконно переправляли військовозобов'язаних чоловіків через державний кордон.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині. 

За даними слідства, 25-річний та 21-річний волиняни виготовляли клієнтам документи, необхідні для перетину кордону під виглядом водія фізичної особи-підприємця, що має ліцензію на міжнародні вантажні перевезення, вносили відомості про «водія» до інформаційної системи «Шлях» та надавали автомобілі для перетину кордону.

Таким чином у лютому 2023 року в умовах правового режиму воєнного стану в Україні вони організували переправлення у Республіку Польща двох військовозобов'язаних чоловіків.

Під час організації переправлення ще одного зловмисників викрили правоохоронці.

У ході санкціонованих судом обшуків у них вилучили готівкові кошти (2000 доларів США, 910 євро, понад 2000 польських злотих та 5000 гривень) та печатки суб'єктів господарювання, які чоловіки використовували у своїй незаконній діяльності.

 Одному з підозрюваних суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, іншому – у вигляді цілодобового домашнього арешту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув захисник з Волині
Наступна новина Щомісяця близько десятка людей на Волині знаходять роботу, – консультантка з працевлаштування ВПО
Останні новини
Схожі новини