Кулеметник з волинської бригади отримав «Золотий хрест» від Залужного. ФОТО

Кулеметник з волинської бригади отримав «Золотий хрест» від Залужного. ФОТО

Інженер охорони та захисту лісу філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП "Ліси України" Юрій Палюх, який зараз працює кулеметником у волинській бригаді ТРО. отримав нагороду від Залужного. 

Про це інформує Поліський лісовий офіс. 

«Таки правду кажуть про те, що людина, яка відповідально ставиться до роботи, може добре виконати будь-яке завдання. Нещодавно Юрія нагородили Почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Ще однією нагородою - за особисту мужність, відвагу та самовідданість - Юрія Палюха відзначила Профспілка працівників лісового господарства», – йдеться у дописі. 

Служить Юрій із 27 лютого 2022 року. У складі волинської «сотки» виконували бойові завдання в різних точках держави. Наші хлопці за цей час на здали жодної позиції.

В «сотці» чимало лісівників з Волині. Пʼятеро - з Ківерцівщини.

«Всі свої, - каже Юрій. - І це додає сили. А ще - дуже допомагає під час виконання завдань. Досвід у лісовій галузі для військових дуже цінний. І під час планування наступальних операцій, і в будівництві бліндажів. Зараз активно триває процес заготівлі дров на зиму. І з цим лісівники теж справляються найкраще».

Вдома Юрія чекають дружина Вікторія та двоє діток. Скоро чекатиме ще одна дівчинка - в родині має бути поповнення.

Юрій вже мріє, що у дні, коли дружина народжуватиме, йому дозволять відпустку.

«Приємно і дуже важливо, що нас підтримують постійно. Ніколи ні в чому не було відмови, коли зверталися до колективу. Директор підприємства Анатолій Володимирович Ярмолюк завжди особисто всі ці питання тримає на контролі. Таке цінно не лише в плані забезпечення, а й морального духу», - каже воїн-лісівник Юрій Палюх.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Покарали водія бензовоза, який потрапив у ДТП на Волині
Наступна новина Захиснику з Волині посмертно присвоїли звання Героя України
Останні новини
Схожі новини