Двоє волинських правоохоронців, які були в АТО, отримали нагороди Верховної Ради України. ФОТО

Двоє волинських правоохоронців, які були в АТО,  отримали нагороди Верховної Ради України. ФОТО

У Луцьку двом бійцям  роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» старшим сержантам поліції Роману Мельнику та Андрію Мельничуку вручили грамоти Верховної Ради України та нагрудні знаки до них.

Нагороди за заслуги перед українським народом вручив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Правоохоронці служать у підрозділі «Світязь» з перших днів його створення. Вони брали участь у боях за Іловайськ та Вуглегірськ.

Нагадаємо, добровольчу роту патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» було створено в червні 2014 року. Підрозділ пройшов бої за Іловайськ та Вуглегірськ. Мужність і відвагу його бійців під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено державними нагородами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «полювали» на горе-паркувальників. ФОТО
Наступна новина У Луцьку на двох вулицях – нові тротуари. ФОТО
Останні новини
Схожі новини