Поліція Волині буде складати протоколи на порушників карантину вихідного дня

Поліція Волині буде складати протоколи на порушників карантину вихідного дня

11 листопада Кабінет міністрів України скасував адаптивний карантин – поділ на карантинні зони вже відмінено, натомість в Україні запроваджено загальний карантин з «локдауном вихідного дня». На правоохоронців покладено повноваження щодо забезпечення контролю виконання цього рішення.

Як і раніше, поліцейські продовжують стежити за дотриманням карантинних обмежень в посиленому режимі. Адміністративні протоколи вони складатимуть на тих порушників, які не виконуватимуть законних вимог, - про це првідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко, – інформує пресслужба Нацполіції у Волинській області.

«Є порушення, коли обійтися без адмінпротоколу неможливо. Це випадки, коли люди відверто ігнорують дотримання обмежувальних вимог, і неодноразові попередження їх не зупиняють», - зазначив керівник поліції.

Також закликають громадян з розумінням поставитись до обмежувальних заходів, адже вони необхідні для припинення розповсюдження небезпечного вірусу. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому зоопарку з'явились нові мешканці. Фото
Наступна новина Карантин вихідного дня і додаткові ліжка нас не врятують, - головний медик Волині. БЛІЦ-ІНТЕРВ'Ю
Останні новини
Схожі новини