«Дякую! Нова сторінка починається!». Олександра Лазорка зняли з розшуку МВС

«Дякую! Нова сторінка починається!». Олександра  Лазорка зняли з розшуку МВС
Фото із Фейсбука Олександра Лазорка

Лучанина Олександра Лазорка, голову правління «Укртранснафти», який тривалий час перебував за кордоном, зняли з розшуку МВС.

Про це пише enkorr.com.ua.

«Министерство внутренних дел сняло с розыска бывшего председателя правления АО «Укртранснафта» Александра Лазорко. Об этом свидетельствуют данные на сайте МВД (фото из Facebook А.Лазорко)», - йдеться у повідомленні.

Олександр Лазорко оголошений в розшук у вересні 2015 Службою безпеки України. Йому інкримінували присвоєння майна в особливо крупних розмірах, що передбачало покарання у вигляді ув’язнення на строк від 7 до 12 років.

До втечі в Лондон Олександр Лазорко очолював «Укртранснафту». У березні 2015 р. його відсторонили від виконання обов’язків голови правління через нібито маніпуляція з викачуванням технологічної нафти і її розміщення на заводах групи «Приват».

Ще один втікач, колишній голова «Укрспецекпорту» і нардеп від одного з волинських округів Сергій Бондарчук привітав Лазорка зі зняттям з розшуку МВС.

«Дякую! Нова сторінка починається!» - відповів той.

Довідково. Олександр Лазорко родом із Луцька. Його батько Іван Лазорко був першим секретарем Волинського обкому КПУ. Свого часу Олександр Лазорко був головою наглядової ради Луцького національного технічного університету і балотувався у депутати Волиньради.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин Рицко пішов з посади керівника партії Надії Савченко на Волині
Наступна новина У «Kava avenue» проведуть концерт, щоб добудувати центр для лікування дітей поїздками на конях
Останні новини
Схожі новини