Лучанин Рицко пішов з посади керівника партії Надії Савченко на Волині

Лучанин Рицко пішов з посади керівника партії Надії Савченко на Волині
Ігор Рицко з серпня 2017 очолював осередок партії Надії Савченко на Волині

Лучанин Ігор Рицко заявив про вихід із партії «Громадсько-політична платформа Надії Савченко», осередок якої очолював на Волині.

Відповідну заяву він опублікував у соцмережах. 

Ігор Рицко очолив облорганізацію партії Надії Савченко ще у серпні 2017 року. У травні 2019 написав заяву про складання повноважень керівника та про вихід із партії. 

«Честь маю! Враховуючи те, що зараз відбувається в країні та на той весь треш, що планується в політичних перегонах на дострокових парламентських виборах до ВР, я прийняв рішення вийти з політичної сили ПП «Громадсько-політична платформа Н.Савченко» та призупинити співпрацю з даною політичною силою», – так пояснив своє рішення Ігор Рицко. 

Окрім Ігоря Рицка, вийшли з партії і члени ради осередку Жанна Рицко та Юрій Гучак

«Тому саме на цьому етапі перегонів, Я, як Голова Волинського обласного осередку політичноі партії та члени ради Волинського обласного осередку Жанна Рицко та Юрій Гучак вирішили подати заяву на вихід з даноі партії та представляти Волинь на дострокових парламентських виборах від даноі політичної сили», – зазначив політик.

Разом із тим Ігор Рицко зауважив, що досі підтримує Надію Савченко.

«Я поважаю Надію Савченко і Я її всіляко морально підтримував та підтримую, але я не погоджуюсь з баченням того, що відбувається та діями її заступників та членами політради.  Тому Я не можу та не вправі агітувати людей в здійсненні виборів на дострокових парламентських виборах щодо даноі політичної сили», – каже він. 

Копії заяв, поданих на розгляд голові партії Рицко опублікував у Фейсбуці.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 28 травня. ФОТО
Наступна новина «Дякую! Нова сторінка починається!». Олександра Лазорка зняли з розшуку МВС
Останні новини
Схожі новини