Дзідзьо із симфонічним оркестром виконав «Молитву за Україну». З'явилося відео

Дзідзьо із симфонічним оркестром виконав «Молитву за Україну». З'явилося відео
Кадр із відео

Відомий український співак Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо, разом із Молодіжним симфонічним оркестром України ще у різдвяний час почав працювати над проєктом «Державний гімн України». Однак вже тоді у музиканта з'явилась ідея записати також і духовний гімн України «Боже великий, єдиний, нам Україну храни». Прем'єра пісні відбулася 11 квітня.

Робота тривала у київському Будинку звукозапису – це єдине місце в Україні, де можна одночасно записати понад 100 музикантів та хористів, повідомляє 24 канал

Робота над «Молитвою» завершилася в особливий день – на Благовіщення. Режисером відео став давній друг Михайла Володимир Шурубура. Основною локацією обрали визначну пам‘ятку історії та духовності – Софійський собор.

«Молитва за Україну» – це неземна надпотужна сила, яка допоможе усім українцям перейти ці непрості часи, що зараз випали на долю України й всього світу», – сказав Михайло Хома.

Деригенткою композиції була Оксана Линів. Вона є головною диригентка Оперного театру міста Грац (Австрія), арт-директоркою Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOU, засновницею та арт-директоркою Міжнародного фестивалю LvivMozArt, Львів.

У жовтні 2019-го Дзідзьо виконав гімн України перед матчем між збірними України і Литви в Харкові. Відео цьоо виконання підірвало мережу.

Довідково
Дзідзьо – це український співак, композитор, актор, режисер і продюсер кіно. Кількість переглядів на його ютуб-каналі сягає понад 400 мільйонів.
Він один з перших українських артистів, який зібрав концерт на стадіоні «Арена Львів», має десятки музичних нагород та три «Золоті Дзиґи» Української кіноакадемії за фільми «DZIDZIO Контрабас» та «DZIDZIO перший раз».
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У США вперше в історії оголосили режим стихійного лиха
Наступна новина Дистанція, маски, розмітка на землі. Як святили вербу у луцьких храмах
Останні новини
Схожі новини